STÖD OSS OCH KÖP ÅRETS KALENDER!

Bosses Hundhjälp´s kalender för 2017 är nu klar!

Det är många vovvar som behöver vår hjälp och alla pengar från kalendern går oavkortat till hundar som behöver akut veterinärvård.
Kalendern kostar 130:-/st och du sätter in pengar på vårt Swishnummer: 123 049 83 03 och skriver antal kalendrar du vill köpa, ditt namn & adress.
Du kan också sätta in pengar på Bankgiro: 307-2790 och skicka ett mail till info@bosseshundhjalp.se med antal kalendrar du vill köpa, ditt namn, adress och telefonnr.

AKUT VETERINÄRVÅRD

ANSÖKAN OM BIDRAG TILL AKUT VETERINÄRVÅRD

Här hittar du information om att söka bidrag hos oss.

Om din hund blir akut sjuk och behöver veterinärvård och du som ägare själv saknar möjlighet att betala så kan du skicka in en ansökan till oss. Bosses Hundhjälp hjälper hundar i Sverige, och du som söker skall vara privatperson bosatt i Sverige samt ägare till hunden.
Tack vare våra bidragsgivare har vi kunnat hjälpa många hundar under åren, men behovet av hjälp verkar bara öka. Tyvärr kan vi inte hjälpa alla, utan är tvungna att sålla bland ansökningarna.

En förutsättning, för att vi skall bevilja dig bidrag, är att du själv inte har ekonomisk möjlighet att stå för vårdkostnaden. Har du möjlighet att ta ett lån, antingen av en privatperson eller ett kreditbolag så kan vi hjälpa en annan hund i stället. Vi vänder oss till dem som inte har någon annan möjlighet att betala för hundens vård. Vi hjälper inte till att betala det lån du tagit för din hunds vård. Kort sagt har hunden fått vård och inte är kvar hos veterinären så prioriterar vi dem som inte får komma in till veterinären innan betalningsfrågan är löst.

Vi tar kreditupplysning på dem som söker bidrag, för att säkerställa att våra bidragsgivares pengar går till dem som bäst behöver det.
På ansökningsblanketten skall du fylla i om du godkänner en kreditupplysning. OBS! Kryssar du inte i att du godkänner att vi tar en kreditupplysning- går vi inte vidare med din ansökan. Beviljat bidrag betalas enbart ut direkt till behandlande veterinärklinik/rehabiliteringsklinik.

Det här kan du som söker få hjälp med

Det här behöver vi av dig som söker

OBS Vänligen läs detta innan du skickar in din ansökan!
Vanliga förfrågningar som vi inte kan hjälpa till med: